Afscheid bestuursleden

Afgelopen week namen we afscheid van drie bestuursleden: Henk Bosman, Leo Vonk en Adri de Lange (zie de foto, van links naar rechts). Het afscheid was al aangekondigd in de ALV van november van vorig jaar. Het diner om hen nog eens extra in het zonnetje te zetten en te bedanken, kon vanwege de coronamaatregelen nu pas plaatsvinden.

Henk Bosman zit al in het bestuur sinds 1997! Vanwege deze lange staat van dienst en alle verdiensten is Henk tijdens de ALV voorgedragen als erelid, waartoe unaniem is besloten. Henk blijft het bestuur adviseren over de NRU.


Adri de Lange is een bekend gezicht in Kockengen en heeft de belangen van de ondernemers van deze gemeente jarenlang met verve vertegenwoordigd in ons ondernemersvereniging. We hopen en vertrouwen op een waardige vervanger voor Adri.


Leo Vonk is voor sommigen ook wel bekend van de Fietsboot en zijn rederij op de Vecht. Hij had binnen het bestuur de portefeuille Recreatie en Toerisme en deed daarnaast de IT. Leo heeft ons verlaten om te verhuizen. 


Onze dank is groot aan alle drie de heren en gelukkig hebben ze toegezegd nog regelmatig naar onze bijeenkomsten te blijven komen!

Facebook
Twitter
LinkedIn