Nieuwjaars-bijeenkomst 2024

Op donderdag 11 januari 2024 was de nieuwjaarsbijeenkomst van Ondernemersvereniging Stichtse Vecht, kortheidshalve OVSV, bij restaurant de Olifant.

Er hadden zich maar liefst 108 personen, leden, wethouders, burgemeester en een aantal medewerkers van de gemeente SV, aangemeld voor deze bijeenkomst, een recordaantal voor OVSV. Het was dan ook een gezellige drukte in de zaal. De nieuwjaarswensen werden over en weer uitgedeeld en de sfeer was bruisend, net als het glaasje waarmee de voorzitter Rijchart van Oord met de aanwezigen proostte op een gezond en kansrijk 2024.

Hij keek terug op een mooi verenigingsjaar, met informatieve, gezellige evenementen en bedrijfsbezoeken die goed bezocht werden. Met een start door de internationale spreker Pieter de Rijke , alias Herr Dokter Marcus Becker, die het jaar inluidde. En als afsluiter in november het 50-jarig bestaan van de OVSV.

Mede door het toevoegen van wat vermaak aan de bijeenkomst is het ledental is met tientallen nieuwe, jongere, leden gegroeid, en daar zijn we zeer verheugd over.

De agenda voor 2024 is ook alweer goed gevuld met leuke activiteiten waaronder dit jaar bedrijfsbezoeken aan Kansis in Breukelen en aan de KNVB-campus in Zeist, de Haringparty en barbecue op het gemeentehuis.

Tekst en fotografie: Barbara van Heusden

Facebook
Twitter
LinkedIn