Artificial Intelligence bij de Rotaryclub

Artificial Intelligence bij de Rotaryclub

Wanneer

18-04-2024    
19:30 - 21:00

Waar

Restaurant De Olifant
Straatweg 1, Breukelen

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Wat is de aanleiding …

Geregeld organiseert Rotaryclub Maarssen-Breukelen een avond die een dermate interessant en relevant thema heeft dat we ook partners en/of niet-Rotary clubleden uitnodigen deel te nemen. Deze avond over Artificiële Intelligentie (AI) is er zo een … Wij vinden het belangrijk om in de Stichtse Vecht bij te dragen aan de samenleving, dit doen we op een aantal gebieden. Het organiseren van deze avond dient de behoefte om te netwerken met belangstellenden uit onze omgeving. Niet alleen inhoudelijk, om input te krijgen voor maatschappelijke activiteiten, maar ook om anderen wat meer te vertellen over onze club.

Wie presenteert en waar gaat het over …

Speciaal voor deze avond verzorgt Sirous Kavehercy, een ervaren adviseur en spreker op het gebied van Computer Science en Artificial Intelligence, een interactieve presentatie met als titel “Digitaal en divers: symbiose of botsing”, met als vraag “Hoe gaan de nieuwste technieken (van AI tot ChatGPT) samen met de actuele ontwikkelingen op het gebied van diversiteit en inclusie?” En wat is de rol van Rotary hierbij?” Sirous brengt beide werelden samen in een verrassende visie en verhaal vol voorbeelden en anekdotes.

Wat is de 4-way test van Rotary en de link met AI …

De Four-Way Test, zeg maar de gedragscode van Rotary, die gaat over de waarheid, eerlijkheid, goede wil en nut voor anderen, kan worden gelinkt aan Artificial Intelligence en diversiteit door te benadrukken hoe ethisch ontwikkelde AI bijdraagt aan eerlijkheid en nut voor de samenleving.
Het waarborgen van diversiteit in AI-ontwikkeling en toepassingen weerspiegelt op zijn beurt de waarden van goede wil en respect voor alle betrokken belanghebbenden.

Waar, voor wie, wanneer en hoe aanmelden?

De bijeenkomst is op 18 april om 19.30 uur in restaurant De Olifant, Straatweg 1 Breukelen en wordt georganiseerd door Rotaryclub Maarssen-Breukelen. We nodigen geïnteresseerden uit die kennis willen maken met Artificial Intelligence en/of onze Rotaryclub.

Reservering op volgorde van inschrijving.

Aanmelden voor de geheel verzorgde bijeenkomst kan per mail o.v.v. naam en mobielnummer: rcmaarssenbreukelen@gmail.com

Tot 18 april aanstaande!
Rotaryclub Maarssen-Breukelen

 

Let op:
Aanmelden voor deze avond kan niet bij de OVSV, maar alleen rechtstreeks bij de Rotary (zie bovenstaand e-mailadres).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meest recent