Lid

Naam: M. Smits

Onderneming: ING Bank Stichtse Vecht

Functie: Adviseur Zakelijk

Adres: Maliebaan 8

Postcode: 3581 CM

Plaats: Utrecht

020-2288822 / 06-30886154

mischa.smits@ing.nl

https://www.ing.nl/zakelijk/index.html

Over ING Stichtse Vecht
De ING heeft twee bankkantoren in Stichtse Vecht: één in Breukelen en één in Maarssen. Mischa Smits is als Adviseur Zakelijk actief binnen dit werkgebied: ‘Samen met onze accountmanagers, private bankers, hypotheekadviseurs en de kantoormedewerkers zijn wij beschikbaar voor onze relaties’

ING wil de huisbankier van de particuliere en de zakelijke Nederlander zijn.
Met internetbankieren kunnen klanten al hun bankzaken 24 uur per dag regelen. De kantoren van ING hebben ruime openingstijden: het kantoor is naast kantooruren ook op zaterdag en op koopavond geopend.
Het ING Economisch Bureau heeft een enorme schat aan kennis van de Nederlandse economie, de regionale ontwikkelingen en de ontwikkelingen per sector. Deze kennis deelt de ING actief met eigen medewerkers en met de klant. Hierdoor kan de ING-klant op de hoogte worden gehouden van alle relevante ontwikkelingen voor zijn onderneming en hiernaar handelen.

Over het ondernemerschap
Wij willen lokaal betrokken en zichtbaar zijn. Het is daarbij belangrijk te weten wat er speelt, om de mensen te kennen en om mijzelf te laten kennen. Betrokken zijn bij je klant en bij je omgeving: dat is belangrijk voor ons. Daarom zijn we actief bij ondernemersverenigingen, maar ook in andere maatschappelijke organisaties. We zijn bijvoorbeeld al jaren sponsor van FC Breukelen.
Ondernemers die eens willen komen praten, zijn welkom bij ons – ook al bankieren ze elders. Wij delen graag onze kennis en ons netwerk met ondernemend Stichtse Vecht. Ook op die manier willen we ons steentje bijdragen om hen te helpen succesvol te zijn.