Wij rollen de rode loper voor u uit! (dag van de Ondernemer)

RODE-LOPER-stempel-1Beste ondernemer,

Lokale ondernemers ontmoeten, kennissessies en contact met de gemeente: tijdens de Dag van de Ondernemers wordt de ondernemer in het zonnetje gezet. Het is een nieuw initiatief van MKB Nederland, voortaan elk jaar op de derde vrijdag van november. Ook in onze gemeente vieren we deze dag. Bent u erbij?

Op vrijdag 18 november zijn nieuwe en gevestigde ondernemers van harte welkom om voor het eerst Rode Loperdag te vieren in Stichtse Vecht. Burgemeester Witteman ontvangt de ondernemers op deze dag op Goudestein. Eerst is er een ontbijt en tijdens het ochtendprogramma wisselen ondernemers ervaringen uit, is er een interessant kennisprogramma en uiteraard volop gelegenheid om te netwerken.

Programma
08.30 ontvangst deelnemers met koffie/thee/croissant
09.00 plenair: welkom door burgemeester Witteman
09.15 plenaire inleiding door ondernemerscoach Gerard Aaftink
10.15 pauze met netwerkmoment
10.45 workshops over verschillende thema’s in kleine groepjes
11.30 plenaire terugkoppeling workshops
11.45 afsluiting door wethouder Pieter de Groene en presentatie ondernemersverenigingen
12.00 lunch, netwerken en informatie over LinkedIn-platform Ondernemersnetwerk Stichtse Vecht
13.00 einde

Inhoud workshops
Tijdens de workshops staat u als ondernemer centraal. Aan de hand van thema’s als bijvoorbeeld social media, innovatie, winst omhoog en kosten omlaag gaat u met collega-ondernemers in gesprek.

Meedoen?
Bent u ondernemer en wilt u nieuwe contacten, nieuwe ideeën en wellicht nieuwe opdrachten? Neem dan deel aan deze dag. Aanmelden kan hier.

Deze dag is een initiatief van gemeente Stichtse Vecht, De Ondernemersvereniging Stichtse Vecht en het ZZP-platform Stichtse Vecht.