Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20

De tweede editie van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 is opgesteld voor circulaire diensten, producten of concepten die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen in de provincie Utrecht.

“Is jouw organisatie, project of product het neusje van de zalm op het gebied van circulariteit? Zet jij je in om van de provincie Utrecht een circulaire topregio te maken? Geef je dan vóór 18 december a.s. om 17:00 uur op voor de tweede editie van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 en maak kans op 3.000 euro!”

Link website: Home – Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20

Link filmpje: https://we.tl/t-GEB17iZ8hF


Circulair ondernemen is de toekomst!

Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties. De Provincie Utrecht kent veel innovatieve organisaties en ideeën. De finale wordt gehouden op vrijdag 10 februari 2023, noteer de datum dus alvast in je agenda!

Meld je aan voor de Circulaire Innovatie Top 20

Wij gaan op zoek naar circulaire diensten, producten of concepten die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland. Hebben jullie een inzending die niet mag ontbreken? Je kunt je nu inschrijven voor de tweede editie van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20! Wees er snel bij, de inschrijving sluit op 18 december a.s. om 17.00 uur. Home – Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20

Hoor je bij de genomineerden?
Maximaal 20 projecten worden door de onafhankelijke jury genomineerd. Het publiek en de jury kiezen beiden een winnaar uit deze Top 20.

De winnaar van de juryprijs wint € 3.000, – en de winnaar van de publieksprijs wint € 1.000, -.

Wil je laten weten of wij jullie inzending tegemoet kunnen zien? Aanmelden kan tot 18 december a.s. om 17.00 uur via onderstaande link:

Project aanmelden – Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20

Heel graag zien wij jullie Circulaire Innovatie verschijnen en wie weet heeft jullie bedrijf dé Utrechtse circulaire innovatie van 2023!

Facebook
Twitter
LinkedIn