Thematour Stichtse Vecht: ondernemend op je toekomst voorbereid!

Bedrijfsbezoeken saai? Niet tijdens de Thematour op 30 september! Tijdens deze tour door Stichtse Vecht praten we op zes verschillende locaties over de cruciale ondernemersthema’s van dit moment. De Thematour is een actiepunt dat voortvloeit uit het gemeentelijke Programma Economie 2015- 2018.

Ondernemers, bestuursleden van de OSV, ambtenaren EZ en wethouder De Groene vormen het thematourteam. Vanwege de logistiek is gekozen voor locaties in Breukelen en Maarssen. Ondernemers uit andere kernen zijn natuurlijk meer dan welkom.

Kies het thema dat jou op dit moment het meest raakt en kom langs! Je krijgt concrete voorbeelden uit het veld en gaat in gesprek met organisaties die echt iets voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. Een paar uurtjes van je tijd die zeer nuttig zijn besteed! De precieze inhoud per thema maken we in onze volgende nieuwsbrief bekend.

Hier alvast de tijdstippen en locaties per thema:

9.00 – 10.00 u: glasvezel bij de Greef Coatings, Merwedeweg 13, Breukelen

10.15 – 11.15 u:  onderwijs en arbeidsmarkt bij Broeklandcollege in Breukelen

11.30 – 13.00 u: bedrijventerreinen en parkmanagement, Sodexo, de Corridor 3  Breukelen

13.00 – 14.00 u: transformatie van kantoren, kantoorgebouw Planetenbaan Maarssen

14.15 – 15.15 u:   versterken winkelgebieden, bakkerij Olink. Bolesteinsestr. 1-3, Maarssen

15.30 – 16.00 u: recreatie en toerisme, Vechtstreekmuseum, Diependaalsedijk 19b, Maarssen

16.00 – 17.00 uur: afsluiting tour met boottocht en borrel. Opstappen bij Vechtstreekmuseum. Iedereen die aanwezig is bij één of meer van de thema’s is welkom voor de boottocht.

Dus save the date: woensdag 30 september. Geef je op via info@stichtsevecht.nl met daarbij de vermelding ‘Thematour’. Vermeld je in je mail bij welk thema je aanwezig wilt zijn?