The Next Entrepreneur

tne.man

 

Om startende ondernemers te ondersteunen en hun kansen te vergroten, organiseren MKB-Nederland en de Rabobank voor het derde jaar op rij The Next Entrepreneur.

Startende ondernemers zijn belangrijk voor het ondernemerschap en de economie in Nederland. Zij zorgen voor innovatie en vernieuwing en zijn de toekomst van het bedrijfsleven. Uit ervaring en onderzoek blijkt dat startende ondernemers een betere kans van slagen hebben als zij:

  • voldoende kennis hebben van de belangrijkste aspecten van de bedrijfsvoering;
  • zich bewust zijn van en behoed worden voor veel voorkomende valkuilen;
  • zichzelf voortdurend (willen) verbeteren.

The Next Entrepreneur biedt je als (potentiële) starter de kennis over de belangrijkste ondernemersthema’s, inspirerende praktijkcases en een netwerk dat je verder helpt. Alle kennis van de Rabobank en MKB-Nederland zijn gebundeld om jou verder te helpen. Of je nu nog moet starten of al een paar jaar aan het ondernemen bent: The Next Entrepreneur is er voor alle starters met ambitie!

The Next Entrepreneur Kennistraject
Ben jij onlangs gestart of speel jij met de gedachte om te gaan ondernemen? Laat je inspireren door The Next Entrepreneur voor een succesvolle start! The Next Entrepreneur biedt jou de kennis die je nodig hebt en wijst je op de valkuilen die voor starters op de loer liggen. Vergroot je kans op succes met inspirerende praktijkcases, scans, informatie en bijeenkomsten.

The Next Entrepreneur Verkiezing
Ben jij in de afgelopen twee jaar een onderneming gestart en vind jij dat je de meest vernieuwende starter van Nederland bent, meld je dan aan voor de verkiezing. Je maakt kans op 12.500 euro, landelijke bekendheid en een groot netwerk. Daarbij word je tijdens de verschillende ronden van de verkiezing uitgedaagd om te reflecteren op je bedrijfsvoering en de keuzes die je gemaakt hebt. Dit geeft je nieuwe inzichten en inspiratie voor een succesvolle groei. Via het platform www.thenextentrepreneur.nl ben je een inspiratiebron voor alle starters die nog niet zo ver zijn.