Overeenkomst Parkmanagement getekend

Samen de bedrijventerrein in Stichtse Vecht revitaliseren: dat is het doel van de Overeenkomst Parkmanagement die tijdens de Dag van de Ondernemer, 18 november, is ondertekend. ParCbeheer BV en Ondernemersvereniging Stichtse Vecht tekenden de overeenkomst op het gemeentehuis in Maarssen.

De overeenkomst vloeit voort uit een onderzoek dat gedaan is door STEC, onderzoeksbureau voor ruimtelijke ontwikkeling. In opdracht van de gemeente maakte dit bureau de Bedrijventerreinenscan. Ondernemers van de bedrijventerreinen Maarssenbroek, Breukelerwaard, Keulschevaart, Merwedeweg, De Werf, Angstelkade en Herenweg/Gageldijk waren vertegenwoordigd tijdens een presentatie van de uitkomsten van het onderzoek op 30 oktober.

Vanaf november is Arie van Wouwe, projectleider, in gesprek met eigenaren en ondernemers. De intentie is nu om per terrein zaken gezamenlijk aan te pakken om bedrijventerreinen te revitaliseren.

Op de foto v.l.n.r.: Arie van Wouwe en Henk Jan Meier (ParCbeheer BV), Angelika Pelsink en Henk Bosman (Ondernemersvereniging Stichtse Vecht)