Nomineer nu voor de ondernemersprijs Stichtse Vecht 2017!

Welk bedrijf wint dit jaar de ondernemersprijs Stichtse Vecht? Dat wordt bekendgemaakt tijdens de barbecue op 14 september. De nominatie voor de Ondernemersprijs is nu gestart!

Samen met de gemeente, Nyenrode en de Rabobank houdt de OSV opnieuw de verkiezing voor de beste onderneming van Stichtse Vecht. De prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt. In 2015 was Bouwbedrijf Van Engen de winnaar.

Stimuleren en waarderen
Angelika Pelsink, voorzitter van de OSV: ‘We willen het ondernemerschap in onze gemeente promoten, stimuleren en waarderen. We zijn daarom op zoek naar de onderneming die veel heeft betekend voor de gemeente, die bekend staat om zijn ondernemerschap en die de gemeente in positieve zin op de kaart heeft gezet. We zoeken een ondernemer waar Stichtse Vecht trots op is!’

Nomineer een bedrijf! 
Elk bedrijf – nieuw of oud, groot of klein – dat gevestigd is in Stichtse Vecht kan genomineerd worden. Ondernemers kunnen hun eigen bedrijf of een ander bedrijf nomineren. Geef via het contactformulier  aan welk bedrijf je nomineert en waarom.

Prijsuitreiking: 14 september
Op 10 augustus sluit de nominatietermijn. Vervolgens is het de beurt aan de selectiecommissie, die bestaat uit vertegenwoordigers van de OSV, de gemeente, Nyenrode en de Rabobank. Zij selecteren drie kandidaten, waaruit de winnaar wordt gekozen. De uitslag wordt uiteraard geheimgehouden tot de dag van de prijsuitreiking, 14 september. Een extra reden om naar de OSV-BBQ te komen!

Wacht niet langer en nomineer nu jouw favoriete onderneming van Stichtse Vecht!