Negometrix – Ondernemerslijst voor aanbestedingen van werken en diensten in de Gemeente Stichtse Vecht

Op 27 juni is de ondernemerslijst ten behoeve van het platform Negometrix door de gemeente gepresenteerd.

Deze lijst biedt de mogelijkheid voor lokale ondernemers van binnen de gemeente Stichtse Vecht om zich in te schrijven en hun bedrijf de presenteren op de ondenemerslijst van het platform Negometrix voor aanbestedingen en werken van de gemeente Stichtse Vecht. Door de gemeente Stichtse Vecht worden ieder jaar veel werken en diensten uitbesteed aan externe bedrijven / partijen van binnen de gemeentegrens maar ook daar buiten.

De gemeentepolitiek heeft met de OVSV in de Economische Visie afgesproken om de lokale economie (het MKB) zoveel mogelijk te stimuleren binnen het kader van de aanbestedingswet voor het uitbesteden van werken, diensten en leveringen. In dezelfde Economische Visie is een tabel opgenomen als leidraad voor de gemeentelijke budgethouders. Vanaf 27 juni kan elke organisatie die dat wenst zich inschrijven op het platform en zo zijn / haar bedrijf maximaal presenteren, zodat de budgethouders van de gemeente de bedrijven die dit wensen op een simpele en snelle manier kunnen vinden.

Als deelnemend bedrijf / organisatie zult u zich echter eerst moeten inschrijven bij Negometrix. Dit kan via de link: Inschrijven op ondernemerslijst Negometrix

Het is van belang dat zoveel mogelijk ondernemingen zich inschrijven, zodat de budgethouders van de gemeente een groot aanbod en diversiteit hebben om hun werken / diensten te kunnen uitbesteden.

De inloopavond van 27 juni was goed bezocht en heeft gelijk een aardig aantal nieuwe aanmeldingen gegenereerd op de ondernemerslijst voor het platform Negometrix van de gemeente Stichtse Vecht.

Ondernemers schrijf u in zodat we de lokale omzet zoveel mogelijk binnen onze gemeente houden!

Namens het bestuur OVSV,
Kees van Schaik en
Harry Spruijt.