Lid

Naam: J.A. (Han) Vreeken

Onderneming: Vreeken Groep

Adres: Raadhuisstraat 31a

Postcode: 3603 AV

Plaats: Maarssen

0346-551665

vreeken@vreeken-groep.nl

https://vreeken-groep.nl/

Project- huisvesting- en interimmanagement

Over Vreeken Groep

Samenwerking tussen hoog gekwalificeerde projectmanagers, adviseurs, beleidsontwikkelaars en interimmanagers in bouwgerelateerde projecten: dat is waar Vreeken Groep voor staat. Onder leiding van Han Vreeken werken drie vaste medewerkers en een aantal flexibele professionals aan het bedrijf dat in 2005 is opgericht. ‘Zelfstandig ondernemen was een ambitie die me al jaren bezighield.  Toen er kansen en mogelijkheden waren, heb ik die aangegrepen.’

Over het ondernemerschap

Han Vreeken startte zijn bedrijf vanuit huis, maar vertrok al snel naar de Raadhuisstraat in Maarssen. ‘Ondernemen? Dat is kansen zien en kansen pakken, focussen op de dingen die je moet doen.

Focussen is ook besluiten om iets niet te doen.’
Waardering van klanten geeft Han een goed gevoel: ‘dat klanten je terugvragen – dat is waar ik het meest trots op ben.’ Ondernemersvereniging Stichtse Vecht ziet hij ‘als een mogelijkheid voor ondernemers om elkaar te vinden’.
Samenwerken doet hij dan ook graag met bedrijven uit het MKB, waar hij ‘makkelijk en snel zaken kan doen met mensen die daadwerkelijk met de inhoud bekend zijn’.