Bestuurslid

Naam: C.R. (Kees) Swierts

Onderneming: Swierts Advies en Interim

Adres: Zwanenkamp 841

Postcode: 3607 PV

Plaats: Maarssen

Functie OVSV: Vertegenwoordigt ZZP-platform Stichtse Vecht

06-50748143

kees@swierts.com

https://www.swierts.com/

ZZP-platform Stichtse Vecht

Het ZZP-platform Stichtse Vecht is een ondernemend, actief en inspirerend platform dat de Zelfstandige Zonder Personeel in de Stichtse Vecht een gezicht geeft en tot doel heeft onderlinge samenwerking te bevorderen. Uitgangspunt is het stimuleren van de economische bedrijvigheid in regio Stichtse Vecht door en voor zzp’ers. Contacten onderling leggen, kennis en kunde uitwisselen en de achterban stimuleren, zijn een paar van onze speerpunten. Het zijn van een klankbord voor elkaar en samen te werken aan klussen dan wel elkaar klussen door te spelen zijn belangrijke neveneffecten.

Netwerken is niet alleen nuttig, maar ook leuk en inspirerend. ZZP-platform Stichtse Vecht biedt zzp’ers de mogelijkheid kennis te maken met andere zzp’ers uit de gemeente door informele netwerkbijeenkomsten te organiseren, zich te presenteren op de website en lid te worden van de ZZP-platform Stichtse Vecht groep op Linkedin.
(https://zzpstichtsevecht.nl)

 

Het ZZP-platform ….

  • streeft naar een gezamenlijke profilering om een positieve bijdrage te leveren aan de beeldvorming van zzp’ers als deskundige ondernemers, door onder andere op te treden als gastspreker;
  • wil de zichtbaarheid van zzp’ers vergroten bij de grote opdrachtgevers in de regio en heeft daartoe onder andere een zetel in het bestuur van OVSV;
  • bundelt de krachten en komt op voor de belangen van zzp’ers woonachtig en/of werkzaam in Stichtse Vecht richting de gemeente.

 

Het eigen ondernemen ….

Hoewel ik zelf gepensioneerd ben werk ik op projectbasis nog voor enkele, vaak kleinere, organisaties. Dat doe ik voornamelijk als adviseur. Zo begeleidde ik bijvoorbeeld in 2019 een kleine VVE, in het centrum van de stad Utrecht, bij de realisatie van het meerjarenonderhoudsplan (schilder- en renovatiewerken).
Daarnaast ben ik bestuurslid van de stichting Repair Café Stichtse Vecht en coördineer ik  maandelijks in dat kader de reparatiewerkzaamheden op drie locaties in onze gemeente.