Lid

Naam: A. (Albert) de de Greef

Onderneming: DE GREEF Coatings B.V.

Adres: Merwedeweg 13

Postcode: 3621 LP

Plaats: Breukelen

0346-261135

a.degreef@degreefcoatings.nl

https://www.degreefcoatings.nl

Over DE GREEF coatings

DE GREEF coatings bv is een familiebedrijf in Breukelen gespecialiseerd in poedercoaten. In 1962 ging Bertus de Greef van start met natlak. Nu, ruim vijftig jaar later, is het bedrijf nog steeds de grote trots van de familie De Greef. Sinds 2003 staat Albert de Greef aan het roer. Een team van tien mensen draagt bij aan het succes van DE GREEF coatings. Sinds een aantal jaar werkt ook Alberts vrouw Linda binnen het bedrijf.

DE GREEF is expert in poedercoating. De coating wordt aangebracht in twee volautomatische poederstraten door middel van een elektrostatisch proces. Op die manier worden metalen artikelen van een beschermende laag voorzien. Het bedrijf coat vooral producten voor de industrie: onder andere displays, winkelinrichting, magazijnstellingen, profielen en stalen tuinmeubelen.

Over ondernemen

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn de kernwaarden van DE GREEF coatings bv. Albert de Greef: ‘Omdat wij een kleine, platte, organisatie zijn kunnen we flexibel inspelen op de wensen van klanten. Met onze jarenlange kennis in huis en onze “afspraak is afspraak”-mentaliteit zijn wij een betrouwbare speler in de poedercoatmarkt.’ Ook staat het bedrijf voor een persoonlijke benadering van de klant: ‘Klanten die ons bellen, krijgen bijna altijd mij of onze bedrijfsleider aan de telefoon.’