Lid

Naam: J. (John) Corbeel

Onderneming: Corbeel accountants & adviseurs

Adres: Harmelerwaard 1b

Postcode: 3481 LB

Plaats: Harmelen

088-2672335 / 06-51898929

j.corbeel@corbeel.nl

https://www.corbeel.nl

Over Corbeel

Corbeel accountants & adviseurs biedt accountants- en fiscale diensten. John Corbeel nam het accountantskantoor in Harmelen over in 2003 en heeft inmiddels 10 mensen in dienst. Corbeel is een klein accountantskantoor met jarenlange ervaring in het geven van ondersteuning en advies. Korte lijnen en een nauwe samenwerking met de klant staan voor Corbeel en zijn team centraal. Corbeel geeft onder meer belastingadvies en ondersteunt bij financiële en administratieve zaken: samenstellen en controleren van jaarrekeningen, verzorgen loon-en salarisadministraties, financiële planning, inrichten van doelmatige administraties enzovoort. Ook kan de klant bij Corbeel zelf internetboekhouden.
Sinds 2010 heeft Corbeel een tweede tak van sport: Corbeel bedrijfsovernames. Samen met diverse netwerkpartners (notarissen, fiscalisten, juristen, taxateurs, register valuators en HRM-adviseurs) ondersteunt en begeleidt Corbeel het volledige overnameproces van MKB-bedrijven. Hij adviseert en begeleidt zowel koper als verkoper – maar ook de bedrijfsopvolging in de familiesfeer.

Over het ondernemerschap

John Corbeel:’Wij zijn een kantoor met medewerkers die naast de ondernemer staan. De ondernemer met raad en daad op een proactieve manier bijstaan – dat is onze kracht. Wij zijn een ‘partner in business’ om samen met de ondernemer zijn of haar onderneming tot een succes te maken. Natuurlijk moeten we rapporteren over het verleden. Maar we zijn vooral mét en voor de ondernemer bezig met vandaag en morgen. Die adviseursrol, dat is voor ons belangrijk.’