Lid

Naam: R.J. (Rob) Blom

Onderneming: Aluminium Service Breukelen B.V.

Adres: Merwedeweg 8a

Postcode: 3621 LR

Plaats: Breukelen

0346-261644 / 06-53796567

info@aluservice.nl

https://www.aluservice.nl

Over Aluminium Service Breukelen

Aan de Merwedeweg in Breukelen bevindt zich, sinds 1987, het kantoor en de werkplaats van Aluminium Service Breukelen. Bezoekers worden door de twee nieuwsgierige honden van Rob Blom, eigenaar, enthousiast begroet. De vader van Rob heeft het bedrijf in 1970 opgericht.
‘Wij bewerken aluminium platen en profielen. Van eenvoudige afwerkhoekjes tot complexe gevelpanelen, of wat de klant maar vraagt, voor zowel bouw als utiliteitsbouw.

Over het ondernemerschap

Eigenlijk had Rob liever dierenarts willen worden. Maar soms lopen zaken nu eenmaal anders dan gepland. Al op zijn twaalfde hielp Rob regelmatig mee in het bedrijf van zijn vader. Op zijn achttiende trad hij officieel in dienst van het bedrijf, in 1996 nam hij de aandelen over. Inmiddels staat hij alweer ruim vijftien jaar aan het hoofd van het bedrijf, waar hij samenwerkt met negen medewerkers. ‘De onverwachte dingen vind ik leuk. Met de handen werken, dat doe ik het liefst. Helaas ontbreekt de tijd daar vaak voor, maar ik haal ook veel voldoening uit het contact met onze klanten.’ Natuurlijk houdt ASB zich ook bezig met MVO, onder andere door het inhuren van Pauw Bedrijven Schoonmaak. De medewerkers van PAUW maken éénmaal per week de kantoren en dergelijke schoon: ‘Naar volle tevredenheid – en dat geeft ons ook veel voldoening.’

www.aluservice.nl/