Kom naar de Dag van de Ondernemer!

Ondernemen is topsport. Vooral tussen voetbal en ondernemerschap zijn veel raakvlakken. Welke precies, dat hoort u op de Dag van de Ondernemer op 15 november 2019! Samen met de gemeente Stichtse Vecht organiseren wij deze dag met als inspirerende spreker voetbalscheidsrechter en zelfstandig ondernemer Bas Nijhuis

Dit keer vieren we de Dag van de Ondernemer niet in het gemeentehuis, maar hebben we een feestelijke bijeenkomst in de nieuw geopende Business Lounge Bisonspoor, speciaal voor ondernemers in Stichtse Vecht. De gemeente trakteert, in samenwerking met de ondernemersverenigingen. 

Presentatie Bas Nijhuis

Bas Nijhuis houdt een presentatie met als titel ‘VAR versus ondernemerschap – een andere kijk op ondernemen’. Wat de overeenkomst is tussen de ondernemer en de Video Assistant Referee die de scheidsrechter ondersteunt bij het nemen van beslissingen, hoort u van Bas tijdens de Dag van de Ondernemer. Dat kan niet anders dan grensverleggend zijn! Daarnaast vertellen twee bijzondere lokale ondernemers uit Stichtse Vecht hun verhaal en is er een netwerkborrel. Kop deze uitnodiging in en wees erbij! 

Aanmelden

Uw gratis ticket ontvangt u na aanmelding via www.stichtsevecht.nl/dvdo Let op: deze uitnodiging is alleen voor ondernemers uit Stichtse Vecht! 

Programma 

  • 16:00 – 16:30 uur: inloop
  • 16:30 – 17:00 uur: welkom wethouder Maarten van Dijk en pitch ondernemers
  • 17:00 – 18:00 uur: presentatie Bas Nijhuis, inclusief vragen stellen
  • 18:00 – 19:00 uur: borrel en netwerken

Locatie

Business Lounge Bisonspoor, Maarssen. Dit is op de derde verdieping van Business Center Bisonspoor, Planetenbaan 20-59, 3606 AK Maarssen. 

Facebook
Twitter
LinkedIn