Haring happen bij de Heeren

Ze zijn weer heerlijk, de nieuwe haringen. Vanmiddag vanaf 16.00 uur was ondernemend Stichtse Vecht traditiegetrouw aanwezig bij de Heeren van Maarssen voor jenever, verse haring, vishapjes en gezelligheid. Er waren maar liefst 85 ondernemers van de partij, waaronder veel nieuwe leden. Een fotoverslag.


3 thoughts on “Haring happen bij de Heeren

  1. Beste mede ondernemers,

    Als redelijke nieuwkomer in de OSV wil ik de organisatie hartelijk bedanken voor de bijzondere prettige en hartelijke bijeenkomst afgelopen 16 juni onder het motto Haring Happen. In het begin voelde ik mij niet zo welkom bij de OSV, iedereen, behalve enkele ondernemers, staan in een kluitje bij elkaar en keken mij bevreemd aan toen ik hen groette. Onbekend onbemind? Zelfs een beetje bang voor een nieuwe verbinding? Pfff al de zoveelste? Wat ik vaker ervaar in dit soort bijeenkomsten is dat men vergeet dat elke nieuwkomer ook een potentiële klant kan zijn. Wij blijven toch ondernemers? Bij de 3e bijeenkomst was er een zeer betrokken en hele hartelijke bestuurslid die mij meer wegwijs maakte. Dank je wel hiervoor nogmaals. Maar nu bij de 4e bijeenkomst herkende enkele mensen mij en het ijs was spoedig gebroken. Samen met mijn vrouw Natasha, die via de voorzitster kennis maakte met andere mensen, heb ik een zeer genoeglijke en smakelijke bijeenkomst gehad. Zelfs een kleine weddenschap (inzet € 10, -) gewonnen, over iets wat een aardige man eerst niet wilde geloven maar toch moest ontdekken dat het wel klopte wat ik hem vertelde. Hij begreep toen ook dat als men iets niet geloofd dat het bestaat, diens ongeloof niet hoeft in te houden dat iets ook niet bestaat. Voor mij wezenlijke ondernemers geloven hierin, want daar zijn zij ook ondernemers voor, altijd weer nieuwe wegen ontdekken. Ik verheug mij nu al op de volgende bijeenkomst, waar ik ook op een standje sta. Verlichte groeten, Ton Creemers, Cure your Light

    1. Goed om te horen Ton, dank voor je hartelijke reactie. Tot ziens op een van de volgende bijeenkomsten!

  2. Dat ziet er geweldig uit. Ik, als niet-haring-eter, zou er bijna haring-eter van worden. 🙂

Comments are closed.