Bedrijfsbezoek Qumey 17 november 2022

Bedrijfsbezoek Qumey 17 november 2022

Wanneer

17-11-2022    
16:30 - 19:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Qumey Montage B.V.
Handelsweg 2, Maarssen, 3606 AB

Evenement type

Kaart wordt geladen...

We zijn blij dat wij jullie weer eens kunnen uitnodigen voor een bedrijfsbezoek. In ons ledenbestand van ruim 120 leden (!) bevinden zich veel bedrijven die zich volgens ons goed lenen voor een bedrijfsbezoek. Wat is immers leuker dan eens ‘in de keuken’ kijken van een van onze collega’s?
Maar in de praktijk vinden veel ondernemers het toch een beetje lastig om zo’n grote groep over de vloer te krijgen. En je wilt als gastheer natuurlijk toch goed uit de hoek komen of iets bijzonders laten zien.

We prijzen ons dan ook gelukkig dat wij voor donderdag 17 november als najaarsevenement een bedrijfsbezoek hebben kunnen organiseren bij een van onze leden, bij Qumey. We hebben Lex Meijers gevraagd om het nieuw gebouwde bedrijfsgebouw van Qumey (in Maarssenbroek) te mogen bezoeken. Lex reageerde direct enthousiast, hij wil graag gastheer zijn voor onze vereniging.

Qumey is een constructiebedrijf (een familiebedrijf met de derde generatie in de top, meer dan 55 jaar ervaring in staal, RVS en aluminium) dat onder andere werkt in de railinfra en de utiliteitsbouw. Kijk maar eens op de website van Qumey als je meer details wil weten.

Programma:

16.30 uur – Inloop
16.45-17.15 uur – Ontvangst en presentatie door het team van Qumey
17.15-17.45 uur – Rondleiding door het nieuwe bedrijfsgebouw
17.30-19.00 uur – Afsluiting bedrijfsbezoek en Netwerkborrel

Mogen we je verwelkomen? Inschrijven kan hieronder! Aanmelden kan in verband met de catering tot maandag 14 november. Maar je kunt ook nu al inschrijven, dus wat houdt je nog tegen?
Wil je een introducé meenemen? Geef dan zijn/haar naam ook even op!

Website en profielfoto’s

Verder willen we jullie (tussendoor bij een standje) op 17 november ook laten zien wat onze vorderingen zijn met het updaten van onze website. We zijn al een heel eind. Vooral het smoelenboek en de foto’s moesten nodig worden bijgewerkt. Bij dit bedrijfsbezoek en bij de nieuwjaarsreceptie vragen we jullie om te poseren voor een nieuwe profielfoto. Wij hebben een professionele fotograaf uitgenodigd om van jullie een goede profielfoto te maken voor de OVSV-website! Maar natuurlijk kunnen jullie die profielfoto ook gebruiken voor je eigen website of je LinkedIn-profiel. Voor het maken van de profielfoto’s richten we een kleine mobiele studio in.

Reserveringen

Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor dit evenement.

De volgende personen zijn aangemeld:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meest recent