Online ontmoeten op de Dag van de Ondernemer

Wanneer

20-11-2020    
16:30 - 17:30

Waar

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Online ontmoeten op de Dag van de Ondernemer

Beste collega-ondernemer,

Vrijdag 20 november is het zover: voor de vijfde keer wordt de Dag van de ondernemer georganiseerd in Stichtse Vecht. Een dag waarbij ondernemers in het zonnetje worden gezet en het ondernemerschap wordt gevierd. Vanwege corona schijnt dat zonnetje iets anders dan anders. Maar ondernemen is kansen zien. Wat gebeurt er wél dit jaar?

Complimenten vanuit de gemeente

U herinnert zich vast de bijeenkomsten van vorige jaren met interessante sprekers en gelegenheid om te netwerken. Zo’n live-netwerkbijeenkomst zit er helaas niet in dit jaar. Wel ontvangt u deze week een attentie vanuit de gemeente en krijgt u een stil applaus van de borden langs de kant van de weg. Ook komt de gemeente online bij u langs met dit filmpje.

Online event

Daarnaast organiseren de OVSV en zzp-platform Stichtse Vecht een online ontmoeting. Daarin spreken beide voorzitters van de verenigingen u kort toe, brengen we met elkaar een toast uit op het ondernemerschap en krijgt u de gelegenheid om in kleine groepjes andere ondernemers online te spreken. Altijd goed om even de ervaringen te delen en/of een hulpvraag uit te zetten.

Wanneer?

  • Vrijdag 20 november 2020
  • Van 16.30 tot 17.30 uur
  • Vanuit uw eigen kantoor of huis

Hoe werkt het?

We maken gebruik van Zoom. En ook al bent u geen online held, iedereen kan meedoen. Als u maar een computer, tablet of laptop hebt. Doe mee, want het is goed om elkaar weer even te ontmoeten!

  • Meedoen kan alleen als u zich van tevoren aanmeldt: u ontvangt dan vrijdagochtend de link waarmee u kunt deelnemen aan het online event.
  • Mocht u hulp willen, dan kunt u tijdens het event je vragen stellen in de chat
  • Zorg dat u 16.20 uur achter uw computer, laptop of tablet zit en voer de inlogcodes vast in. Zo weet u zeker dat u present bent om 16.30 uur.
  • Tijdens het event kunt u diverse verschillende ‘kamers’ bezoeken. Bijvoorbeeld de kamer ‘kansen zien’, ‘gemeente’, ‘van werk naar werk’ of ‘financiële ondersteuning’. Wij leggen u precies uit hoe dit werkt.

Zorg dat u erbij bent!

Voor alles is een eerste keer in het leven. Een online borrel met mede-ondernemers uit Stichtse Vecht beleefden we nog niet eerder: een uniek moment! Dat wilt u toch niet missen?

En nu de berichten over corona steeds hoopvoller worden, hebben we kans dat we elkaar toch binnenkort weer fysiek kunnen ontmoeten en het glas kunnen heffen.

Hartelijke groet,

Cees van den Oosten, voorzitter OVSV

Kees Swierts, voorzitter zzp Stichtse Vecht

De volgende personen zijn aangemeld:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meest recent