Najaarsbijeenkomst

Wanneer

13-11-2019    
17:00 - 21:00

Waar

Autobedrijf van Oord Leidsche Rijn Utrecht
Landzigt 28, Utrecht, Utrecht, 3454 PE

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Geachte ondernemer,

We nodigen u graag uit voor onze traditionele Najaarsbijeenkomst die de OVSV dit jaar op woensdag 13 november a.s. organiseert. We hebben voor u wederom een inspirerend programma samen gesteld!

We hebben voor u sprekers uitgenodigd die u meenemen in de toekomst van het Nieuwe rijden, waarbij de automobiliteit deze avond centraal staat. Met vraagstukken zoals, “ heeft de benzineauto nog een toekomst of zijn elektrische auto’s daadwerkelijk de toekomst of gaan we toch naar waterstof?” En, wat zijn de financiële en fiscale aspecten, enz. Wat kunt u verwachten en waar moet u aan voldoen? Naast het informatieve gedeelte is er natuurlijk ook ruim voldoende tijd om te netwerken!

Op deze avond zijn wij in een toepasselijke omgeving te gast bij ons lid Citroën Van Oord. Van Oord heeft recent een nieuwe vestiging geopend in de Meern – Leidsche Rijn naast de ons al bekende vestiging in Maarssen-Dorp. Vanwege de bereikbaarheid en goede mogelijkheid tot parkeren organiseren we deze avond daarom iets buiten onze “OVSV” grenzen.

Gedurende de bijeenkomst kunt u genieten van lekkere drankjes en hapjes en een walking dinner verzorgd door Van der Schaft Culinair van “Maarssen aan de Kook”.

Sprekers zullen zijn:

Mark Heiligers – PR Manager DS Automobiles Nederland (importeur)
Hij zal ingaan op de ontwikkelingen in de autobranche met betrekking tot onder meer plug-in hybrides, vol elektrische en waterstof, maar ook rijhulpsystemen (parkeerhulp, rijstrookondersteuning, adaptive cruisecontrol, et cetera)

Levien Meiresonne – Branchevereniging BOVAG
Hij zal een toelichting geven op ontwikkelingen als elektrificering, autodelen, zelfrijdende auto’s en wat dit op korte en langere termijn betekent voor de (zakelijke) rijder, ook financieel betekent .

Programma:
Inloop: 17:00 uur
Aanvang programma: 17.30 uur
Einde: 21:00 uur

Adres:
Citroen van Oord
Landzigt 28
De Meern

Voor meer informatie over Van Oord klik hier.

We stellen het op prijs u 13 november te mogen ontmoeten bij Van Oord. 
Dringend verzoek: Indien u zich heeft aangemeld en door omstandigheden toch niet kunt komen, verzoeken wij u vriendelijk ons uiterlijk maandagochtend 11 november te laten weten. U zult hier begrip voor hebben omdat wij anders toch de kosten moeten betalen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur OVSV
secretariaat@ovsv.nl

De volgende personen zijn aangemeld:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meest recent