Algemene Ledenvergadering met Gastspreker Cees Links – uitvinder WiFi

Wanneer

26-03-2019    
19:00 - 22:00

Waar

Midden-Nederland Hallen
Midden-Nederland Hallen,

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Algemene Ledenvergadering 26 maart a.s.
met gastspreker Cees Links – Uitvinder WiFi

Geachte dames en heren,
 
Graag nodigen we u uit voor onze Algemene Ledenvergadering die wordt gehouden op 26 maart a.s. in Van der Valk Hotel Breukelen.
 
We zijn erin geslaagd om naast de formele stukken die behandeld dienen te worden in een Algemene Ledenvergadering een inspirerende gastspreker uit te nodigen, die een onderwerp aan de orde zal stellen, waar u als ondernemer dagelijks mee te maken heeft! 

Cees Links – Uitvinder van de WiFi neemt ons mee in zijn indrukwekkende verhaal en vertelt ons welke online kansen er op ons wachten. Cees Links bedacht eind jaren ’80 toen hij voor het Amerikaanse bedrijf NCR werkte dat het handig zou zijn als computers draadloos via een netwerk konden worden verbonden. Hij gaf leiding aan een team dat een cruciaal onderdeel van WiFi uitvond. Hij mocht op de koffie komen bij toenmalig Apple-baas Steve Jobs die na een kort verhaal besloot de technologie te gebruiken voor zijn ibook. 
 
De agenda en de daarbij behorende stukken voor de ALV zullen u tijdig worden toegezonden. Daar het een ALV betreft nodigen wij voor deze bijeenkomst geen introducees uit.

Programma:
19.00               inloop 
19.30               presentatie Cees Links
20.30               ALV met aansluitend borrel.

We zien u graag 26 maart a.s.!

De volgende personen zijn aangemeld:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meest recent