60-jarig PAUW trakteert ondernemers op zwerfvuilactie

PAUW Bedrijven bestaat dit jaar 60 jaar. In een tijdbestek van 60 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een sociale werkplaats tot een sociaal ondernemer.  Samen met de ondernemers in de regio biedt PAUW werk en daarmee kansen aan die mensen die het niet op eigen kracht redden in onze maatschappij. Als waardering voor de jarenlange samenwerking met het bedrijfsleven neemt PAUW in de maand september ‘het bedrijventerrein onder handen’.

‘De samenwerking met het lokale bedrijfsleven is van groot belang. Zij zorgen, met onze ondersteuning, tenslotte voor het werk voor díe inwoners, die niet zelf in staat zijn een baan te vinden. Deze mensen hebben extra aandacht en begeleiding nodig om passend werk te vinden. Veel bedrijven in Stichtse Vecht zien dat ook zij hierin een rol kunnen vervullen. Met een passend cadeau voor het bedrijfsleven willen we deze inzet waarderen!’ aldus Els Uijting, algemeen directeur PAUW Bedrijven.

In overleg met de lokale ondernemersvereniging neemt een groep PAUW-collega’s, afkomstig vanuit alle PAUW-geledingen, in september het bedrijventerrein onder handen. Er wordt zwerfvuil opgeruimd, prullenbakken geleegd en waar nodig wordt wat klein groen-werk meegenomen. (klik hier voor de video!)

PAUW Bedrijven
PAUW Bedrijven is het sociaal werkbedrijf in de regio Lekstroom, Stichtse Vecht en de Ronde Venen. Het bedrijf ondersteunt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om aan de slag te komen. Het werken bij een reguliere werkgever staat hierbij voorop. Lukt dat (nog) niet, dan zorgen we voor werk binnen één van onze eigen diensten: Productie, Groenvoorziening, Schoonmaak of ons Kringloopbedrijf Kringkoop.

Deze actie maakt onderdeel uit van activiteiten in het kader van 60 jaar PAUW. Kijk op www.pauwbedrijven.nl/60 voor meer informatie over de activiteiten dit jaar.

schoonmaak